De Valk Next Door

Deze pop-up locatie is gesitueerd op de parkeerplaats aan de voorzijde van het hotel en zal vanaf augustus opengaan. In de pop-up locatie zal onder andere het restaurant, de keuken, bar, receptie en lobby komen. Daarnaast krijgt de voorzijde van ‘De Valk Next Door’ een prachtig terras waar gasten heerlijk van een ontbijt, lunch of diner kunnen genieten. Het hotel en ‘De Valk Next Door’ zal dagelijks geopend zijn en verwelkomt graag haar gasten.

Zowel van binnen als van buiten wordt het hotel aangepakt. Het krijgt een uiterlijk en uitstraling van een geweldig groot en luxe hotel. Het vernieuwde hotel wordt twee verdiepingen hoger en neemt afscheid van de puntvormige dak. Verder komen er extra hotelkamers bij en hotelfaciliteiten.

Ook de zakelijke faciliteiten worden uirgebreid en toekomstbestendig ingericht. Het vergaderen op unieke en gemakkelijk bereikbare plaatsen verspreid in Nederland is vandaag de dag een must. Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch wil hier ook direct op inspelen. Op de eerste verdieping komt een congrescentrum met multifunctionele zalen, uitgerust met alle luxe en laatste technologische gadgets. Tevens wordt er een lift geplaatst waar zelfs auto’s mee naar binnen gereden kunnen worden. Op die manier kunnen de zalen voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

De verbouwing zal via diverse online en offline kanalen te volgen zijn. Zo wil het hotel haar gasten en iedereen die hierin geïnteresseerd is betrekken in deze enerverende tijd die komen gaat. Er komt een terugblik in het verleden en vervolgens wordt vooruitgeblikt naar de toekomst. Het verwachte einde van de verbouwing staat gepland eind 2020.