Over ons

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Gert-Jan Van der Valk

"Wij breiden onze hotels nog altijd uit en scheppen hiermee nieuwe regionale werkgelegenheid. Dit alles uiteraard in een MVO-omgeving, waarbij we zowel het ontwerp als de exploitatie van onze locaties inrichten op basis van duurzaamheid."

Vincent Van der Valk

"Als familiebedrijf zit gastvrijheid in onze genen en stroomt duurzaam ondernemen door onze aderen. Wij streven ernaar om het professionele horeca familiebedrijf Van der Valk in de toekomst te waarborgen. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het succes van nu en morgen, maar juist ook naar de lange termijn en het investeren in duurzaam ondernemen. Op deze manier kunnen we ons bedrijf op de best mogelijke manier doorgeven aan de volgende generatie."

De Toekomst- Jonge Valken

Ondertussen werkt de 4de generatie ‘Valken’ actief mee in het familiebedrijf. Met gedrevenheid, passie en een gezonde dosis Hollandse nuchterheid treden zij in de voetstappen van hun voorouders. Meerdere familieleden van deze 4de generatie zijn al general manager van een Van der Valk hotel of zijn werkzaam binnen één van de hotels of dochterondernemingen. Met elkaar zullen zij het familiebedrijf van Van der Valk International op een professionele manier voortbouwen.