Duurzaamheid

Als familiebedrijf dat al vijf generaties bouwt aan de hospitality van de toekomst, staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Het is, zeker het afgelopen decennium, een integraal onderdeel geworden van onze bedrijfsvoering en ondernemersgeest.

Wij zijn bouwers. We bouwen aan onze hotels en aan onze organisatie. Hierbij nemen we alle mogelijke duurzaamheidsaspecten mee en zoeken we altijd naar de ideale balans tussen commerciële voordelen en onze eigen intrinsieke motivatie voor simpelweg het goede doen voor milieu en sociale omgeving. Deze motivatie is onderdeel van ons DNA vanwege onze generatie-overstijgende toekomstvisie. We zien het dan ook als onze plicht om zowel zakelijk als duurzaam voor de volgende generaties te zorgen.

Valkenbos

Valkenbos x Greenstay

De hotels van Van der Valk International werken met Green Stay. Met dit concept kunnen gasten ervoor kiezen een positieve bijdrage te leveren aan vergroening van Nederland. Wanneer u er namelijk voor kiest om uw tussentijdse schoonmaak gedurende uw verblijf over te slaan planten wij namens u een boom in het Valkenbos. We werken hard aan dit project waardoor u binnenkort van harte welkom bent zelf een keer een kijkje te nemen in het Valkenbos om de namens u geplante bomen te bewonderen en tijdens een wandeling te genieten van het nieuwe groen.

Bekijk hoe u als gast kan bijdragen

MVO verslag

Om ons familiebedrijf in de toekomst te kunnen continueren, heeft VDVI een organisatorische stap genomen door MVO als centraal thema te introduceren binnen al haar gelederen. Sinds 2010 is deze vorm van ondernemen daarom schriftelijk vastgelegd in de bedrijfsvoering, waarmee we één van de voorlopers in de hospitality branche zijn geweest. In het decenium erna, zijn vele aspecten van onze bedrijfvoering op een natuurlijke wijze verduurzaamd.

Bekijk het mvo verslag