Valkenbos

Te midden van een prachtige groene omgeving ondergaat het Valkenbos op dit moment een revitalisatie die onze gasten van Van der Valk de unieke gelegenheid biedt om deel te nemen aan dit mooie project. Samen zorgen we voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van dit bos, waar gastvrijheid hand in hand gaat met duurzaamheid.

Over het Valkenbos

Het Valkenbos is een bos van 45 hectare groot en is al 50 jaar in het familiebezit van Van der Valk. Op dit moment wordt het bos gerevitaliseerd van alleen naaldbomen naar ook loofbomen. Loofbomen zijn namelijk beter voor de grond en bodem wat zorgt voor verbetering van de boskwaliteit.

Toegankelijkheid bos

Onze doelstelling is een gezond en openbaar bos. Het bos is gevestigd in Nederland en heeft dus direct positieve invloed op het milieu in Nederland. Als gast kunt u zelf ook genieten van deze natuur, het bos is openbaar toegankelijk en tastbaar. In de toekomst zullen er paden aangelegd worden waardoor u heerlijk kunt wandelen en fietsen door dit mooie gebied.

Toegankelijkheid bos

Hoe kan ik als gast een bijdrage leveren?

Als gast kunt u een goede bijdrage leveren aan het bestaan van het bos. Wanneer uw verblijf minimaal 2 nachten is kunt u kiezen voor de GreenStay optie. Wanneer u voor een GreenStay optie kiest wordt uw kamer de eerste dag van uw verblijf niet schoongemaakt. Als dank daarvoor plaatsen wij een boom in het Valkenbos.