Van der Valk Health Care

Van der Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal is dé plek om gezond te worden, gezond te zijn en gezond te blijven en is gevestigd in Tiel, Amersfoort en Vught. Zowel voor bedrijven als voor het individu. Van der Valk Vitaal biedt diverse diensten onder één dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk.

Vitaal Lab

Bij Vitaal Lab kunnen bedrijven terecht voor Preventief Medische Onderzoeken. Een Preventief Medisch Onderzoek laat zien hoe het met de gezondheid van medewerkers is gesteld. Een uitgebreid geanonimiseerd groepsrapport geeft een objectief beeld van de gezondheid van de organisatie. Het onderzoek geeft onder andere inzicht in het cholesterolgehalte, de bloeddruk, lichaamsverhouding en hartslag.

StartVitaal

StartVitaal is het platform van Van der Valk Vitaal waar mensen online aan hun vitaliteit kunnen werken.
Binnen het platform kunnen mensen gebruikmaken van diensten die nodig zijn om vitaal te zijn en te worden.
Het platform is opgedeeld in vier categorieën:

1.Voeding
2.Coaching
3.Mentaal
4.Fysiek

Thema’s die daaraan gekoppeld worden, zijn: stress, chronische vermoeidheid, gezondheid ten aanzien van voeding en beweging. Iedereen die gebruik maakt van het platform kan rekenen op gastvrijheid, kwaliteit eneen betaalbare prijs.